Acord de Termeni si Conditii:

Mai jos sunt termenii si conditiile ("Termeni si Conditii") ce guverneaza Tabulaturi-Chitara.ro web site aflat la URL-ul www.tabulaturi-chitara.ro sau tabulaturi-chitara.ro, conditii ce pot fi schimbate in viitor, cu sau fara o notificare prealabila. In acesti "Termeni si Conditii" "Tabulaturi-Chitara.ro" se refera la web site-ul www.tabulaturi-chitara.ro si proprietarul sau operatorul sau; termenul "tu" sau "al tau" se refera la tine ca individ, persoana care te reprezinta sau, daca e cazul, reprezentantul legal al unui grup de oameni sau persoana juridica.

CITESTE CU ATENTIE ACESTI TERMENI SI CONDITII, VIZITAREA WEB SITE-ULUI SAU/SI FOLOSIREA INFORMATIILOR/SERVICIILOR INCLUSE IN EL IMPLICA ACORDUL TAU. "TERMENII SI CONDITIILE" SE POT SCHIMBA IN VIITOR DAR ESTE OBLIGATIA TA DE A LE CITI SI RESPECTA. VIZITAREA SAU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI IMPLICA ACCEPTAREA SI RESPECTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE DIN ACEL MOMENT.

SITE-URI LINKCATE DIN SI SPRE TABULATURI-CHITARA.RO: Nu avem controlul asupra tuturor linkurilor afisate din si inspre website si de aceea nu ne asumam nici o responsabilitate asupra continutul acestor site-uri third-party. 

CONDUITA TA: Vei folosi web site-ul Tabulaturi-Chitara.ro doar in scopuri legale. Nu vei trimite pe Tabulaturi-Chitara.ro sau prin el nici un material care este ilegal, ofensator, abuziv, incalca dreptul la intimitate a altor persoane, este vulgar, obscen, care incurajeaza sau conduce la un comportament ilegal, care incalca in orice forma dreptul de autor sau drepturile conexe al altor persoane sau companii sau care contine publicitate neaprobata in scris de Tabulaturi-Chitara.ro. Utilizarea sau trimiterea de informatii pe acest site implica acordul tau in mod expres si irevocabil de afisare, prelucrare sau redistribuire nelimitata a acestor informatii in cadrul sitului Tabulaturi-Chitara.ro sau a afiliatilor sai. In caz de nerespectare a acestor conditii, Tabulaturi-Chitara.ro si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala. In fata legii esti singurul responsabil pentru materialele trimise de tine, informatiile sau afirmatiile facute. Tabulaturi-Chitara.ro isi rezerva dreptul de a furniza informatii despre tine autoritatilor statului daca sunt solicitate.

REPRODUCERE MATERIALE TABULATURI-CHITARA.RO: Orice persoana este autorizata sa vada materialele continute in acest site web doar in scopuri personale informationale. Nici o parte a acestor informatii nu pot fi copiate, rescrise, modificate, reproduse, republicate sau redistribuite sub orice forma sau in orice maniera fara aprobarea scrisa din partea din partea Tabulaturi-Chitara.ro. 

UTILIZAREA DE CATRE MINORI: Acest site poate fi vizitat doar de persoanele ce au implinit varsta minima implinita de 18 ani (sau 21 in statele in care aceasta e considerata varsta majoratului). Daca esti minor inceteaza imediat sa utilizezi acest website.

RESPONSABILITATE SI GARANTIE: Acest web site si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara nici o alta garantie. Tabulaturi-Chitara.ro nu ofera nici o garantie si nu isi asuma nici o raspundere, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si/sau componentele sale, inclusiv dar fara limitare la functionarea, informatia, continutul sau materialele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. In nicio circumstanta Tabulaturi-Chitara.ro nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune cauzate de citirea sau folosirea materialele sau informatiile obtinute de pe acest web site. Tabulaturi-Chitara.ro isi rezerva dreptul de a-ti suspenda contul sau/si a-ti bloca accesul la acest site oricand doreste si fara formalitati or explicatii suplimentare, cu sau fara o notificare prealabila. Ca utilizator ai obligatia de a furniza date corecte si complete la inregistrarea pe acest site, sa actualizezi aceste date in cazul in care ele sunt modificate

Important! Deoarece site-ul Tabulaturi-Chitara.ro este o baza de date cu contributie publica, nu avem controlul total asupra materialelor trimise de membrii sai. In anumite cazuri materialele trimise de acestia si afisate pe website pot fi considerate ofensatoare, abuzive sau jignitoare. Intr-o astfel de situatie sau in orice alta situatie in care observati incalcarea legilor in vigoare sau a acestor Termeni si Conditii de Utilizare va rugam sa ne semnalati problema pentru rezolvarea ei, contactandu-ne .

Vizitatorii acestui web site sunt de acord in mod expres si irevocabil ca vizitarea sau folosirea acestui site se face acceptand Termenii si Conditiile de Utilizare de mai sus.